Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"mitochondrial bioenergetics and glycolysis"'
Autor:
Codruta Soica, Ioana Zinuca Pavel, Andrea Bor, Stefana Avram, Corina Danciu, Camelia Oprean, Claudia Farcas, István Zupkó, Alexandra Ghițu, Oana Duicu, Heinfried H. Radeke, Cristina Dehelean, Anja Schwiebs, Florina Bojin
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 11, Iss 4, p 858 (2019)
Volume 11
Issue 4
Nutrients, Vol 11, Iss 4, p 858 (2019)
Volume 11
Issue 4
Apigenin (4&prime
5,7-trihydroxyflavone) (Api) is an important component of the human diet, being distributed in a wide number of fruits, vegetables and herbs with the most important sources being represented by chamomile, celery, celeriac and p
5,7-trihydroxyflavone) (Api) is an important component of the human diet, being distributed in a wide number of fruits, vegetables and herbs with the most important sources being represented by chamomile, celery, celeriac and p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.