Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"minor lipids"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 12, p 4675 (2023)
High-pressure homogenization (HPH) is an emerging technology for obtaining physical and microbial stability of plant-based milks, but there is little information on the effects of this technology on the phytochemical components of the processed plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8aecd419bce94747bd7cf53f75d79dd8
Publikováno v:
Molecules; Volume 28; Issue 12; Pages: 4675
High-pressure homogenization (HPH) is an emerging technology for obtaining physical and microbial stability of plant-based milks, but there is little information on the effects of this technology on the phytochemical components of the processed plant
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin Haluzik, Blanka Šedivá, Jaroslav Lindner, Marek Kuzma, Petra Tomášová, Helena Kratochvilova, Martina Cermakova, Marek Vecka, Helena Pelantová, Michal Lips
Analysis of bioactive lipids in adipose tissue could lead to better understanding of the pathogenesis of obesity and its complications. However, current MS methods are limited by a high content of triacylglycerols (TAGs), which markedly surpasses the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4bdf141a989d9e605699a3dad443dc4b
http://hdl.handle.net/11025/34744
http://hdl.handle.net/11025/34744
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 12, Iss 4, Pp 506-509 (1971)
The chromatographic behavior of some minor components of natural lipids was studied using layers of magnesium oxide and of commercial adsorbents containing magnesium oxide. The lipids investigated included wax esters, cholesteryl esters, diester waxe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efe930fc53254dc3b1d26e315344ac42
Autor:
Wright, Amanda J.
This thesis is an investigation of how the minor lipids in milk fat affect the physical properties of the fat. This thesis was undertaken to determine what effect, if any, minor components have on the crystallization behavior, microstructure and mech
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::27e476a9b92692ceb5e47e049944f8d6
https://hdl.handle.net/10214/24942
https://hdl.handle.net/10214/24942
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.