Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"minimally processed apples"'
Autor:
Adrielle Aparecida Paulista Ribeiro, Rafaela Cristina Sanfelice, Geoffroy Roger Pointer Malpass, Mônica Hitomi Okura, Ana Claudia Granato Malpass
Publikováno v:
Food Materials Research, Vol 3, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
The purpose of the present study was to evaluate Persea americana (avocado) in relation to the pulp composition, moisture content, lipids present, proteins, and ash. The P. americana pulp extract was prepared by solvent extraction using pure ethanol,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bada28baf84a4ced862ab77375ba4815
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 21, Iss 1, Pp 47-57 (2020)
Fresh-cut apple is one of the most popular minimally processed products with limited shelf-life. The objective of this research was to study the effect of sweet orange (Citrus sinensis) and lemon (Citrus limonum) essential oils in pectin-based edible
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94bb9202afad4b38af35a3761802545a
Autor:
Gisselle Anahí Solís-Contreras, María Consuelo Rodríguez-Guillermo, María de la Luz Reyes-Vega, Cristobal N. Aguilar, Oscar Noé Rebolloso-Padilla, José Corona-Flores, Lluvia de Abril Alexandra Soriano-Melgar, Xochitl Ruelas-Chacon
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 3, p 597 (2021)
The application of coatings with essential oils for food preservation is an alternative way to keep minimally processed apple slices fresh, nutritious, safe, sensory palatable, and accessible for consumers. In the present study, the effect of three b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdd1cfc1c8114bb8b194a2e7183df910
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The present study aimed at evaluating the growth of Escherichia coil, Salmonella enterica, and Listeria spp. and studying the efficacy of Ultraviolet-C (UV-C) irradiation, acidic electrolyzed (AEW) and neutral electrolyzed (NEW) waters in the reducti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicolò Dellarosa, Pietro Rocculi, Marco Dalla Rosa, Maria Aparecida Mauro, Urszula Tylewicz, Silvia Tappi
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T17:10:06Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2017-05-01 The influence of the addition of calcium lactate (CaLac) and ascorbic acid (AA) to sucrose (Suc) osmotic solutions on osmotic dehydration kin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9e798ace8bb6f8d353a5bdf9f9e5af3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tissue browning and softening are the main concerns associated with fresh-cut apples. In this study, effects of calcium ascorbate and NatureSeal® on quality parameters of apple slices were investigated. Changes in browning, colour, firmness, and enz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4dbce3666c0a7d565e46f65abcb2d210
http://hdl.handle.net/2318/136529
http://hdl.handle.net/2318/136529
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.