Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"minimal processed"'
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 46 (2022)
ABSTRACT The application of edible coatings containing natural antimicrobials is a postharvest conservation technology in fruits that have generated interest. This research aimed the determination of the edible coating composition and the concentrati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ffc640b0cd842f0a6bae6861d6a11ed
Autor:
Marika Pellegrini, Chiara Rossi, Sara Palmieri, Francesca Maggio, Clemencia Chaves-López, Claudio Lo Sterzo, Antonello Paparella, Dario De Medici, Antonella Ricci, Annalisa Serio
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Chemical disinfectants represent one of the commonly used practice in minimally processed vegetables food-chain. However, the scarce safety and sustainability of these agents force food industry to move toward more sustainable “green washing soluti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9645536fee91419d8ddb42806de5ab0d
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1103 (2021)
Green beans are a perishable crop, which deteriorate rapidly after harvest, particularly when minimally processed into ready-to-eat fresh-cut green beans. This study investigated the effectiveness of ethanol, ascorbic acid (AsA), tea tree essential o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2ca65452e664f89831f0b7d82453436
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 4, p 748 (2021)
In recent years, consumers have become increasingly aware of the nutritional benefits brought by the regular consumption of fresh fruits and vegetables, which reduces the risk of health problems and disease. High-quality raw materials are essential s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4a3e4d02a8d483382a3eae73fe6f907
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 748, p 748 (2021)
Foods
Foods
In recent years, consumers have become increasingly aware of the nutritional benefits brought by the regular consumption of fresh fruits and vegetables, which reduces the risk of health problems and disease. High-quality raw materials are essential s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chiara Rossi, Annalisa Serio, Clemencia Chaves-López, Antonello Paparella, Francesca Maggio, Antonella Ricci, Dario De Medici, Sara Palmieri, Marika Pellegrini, Claudio Lo Sterzo
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Chemical disinfectants represent one of the commonly used practice in minimal processed vegetables food-chain. However, the scarce safety and sustainability of these agents force food industry to move toward more sustainable “green washing solution
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f29ed97fa7eade2308dd1840abc34397
http://hdl.handle.net/11575/109207
http://hdl.handle.net/11575/109207
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.