Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"minimal observed eliciting dose"'
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Dominique Turck, Torsten Bohn, Jacqueline Castenmiller, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, Helle Katrine Knutsen, Alexander Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J McArdle, Androniki Naska, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Rosangela Marchelli, Hendrik Van Loveren, Silvia Valtueña Martínez, Stefaan deHenauw
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 9, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, the Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to review a scientific assessment related to a notification from DuPont Nutrition Biosciences Aps on behenic acid from m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1839c370a7d54af18c795a71393a62f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.