Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"minikiwi"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1446 (2024)
The purpose of the study was to determine the antioxidant activity (AA) and fatty acid (FA) profile of sous-vide beef previously marinated in brine with a 10, 20 and 30% addition of kiwiberry (Actinidia arguta cv. ‘Ananasnaya’) fruit pulp, as wel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/326feae53eec44a48fdf598aebd10f2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomasz Krupa, Kazimierz Tomala
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 11, p 2251 (2021)
The rapid increase in the production of hardy kiwi fruit (A. arguta) since the beginning of the 21st century has required the development of new cultivation technologies and postharvest handling procedures in order to extend the supply and transport
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3784a50e97c4a53810c4064eb3b0d49
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 1, p 134 (2021)
The consumer acceptability of the fruit is very important aspect of distribution. Consumers expect high-quality fruit with high pro-health values. The intention of the research was to assess the quality of hardy kiwi fruit changes during storage in o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdf0846d39d440d3aecbcabf27a36db4
Publikováno v:
Agronomy
Volume 11
Issue 1
Volume 11
Issue 1
The consumer acceptability of the fruit is very important aspect of distribution. Consumers expect high-quality fruit with high pro-health values. The intention of the research was to assess the quality of hardy kiwi fruit changes during storage in o
Autor:
Kazimierz Tomala, Tomasz Krupa
Publikováno v:
Agronomy
Volume 11
Issue 11
Agronomy, Vol 11, Iss 2251, p 2251 (2021)
Volume 11
Issue 11
Agronomy, Vol 11, Iss 2251, p 2251 (2021)
The rapid increase in the production of hardy kiwi fruit (A. arguta) since the beginning of the 21st century has required the development of new cultivation technologies and postharvest handling procedures in order to extend the supply and transport
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.