Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"mineral salt"'
Autor:
Viviane Antunes Pimentel, Pedro Antônio Muniz Malafaia, Karen Purper Freitas Magiero, Mariana de Souza Farias, Bruno Borges, Renata Gomes da Silveira Deminicis
Publikováno v:
Revista de Ciências Agroveterinárias, Vol 22, Iss 4 (2023)
The objective of this study was to evaluate the effects of commercial mineral supplementation and selective mineral supplements in which only elements known to be deficient in the animal's diet. In an experiment conducted in Federal Rural University
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0594309ad3484c57b1030a2ec7008b98
Autor:
Olga Postolachi, Inna Rastimesina, Valentina Josan, Vera Mamaliga, Alina Cotoman, Dumitru Stati, Tatiana Gutul
Publikováno v:
Romanian Journal of Ecology & Environmental Chemistry, Vol 3, Iss 2, Pp 48-53 (2021)
The paper’s aim was to select the optimal mineral medium for LDPE biodegradation by the strain Penicillium verrucosum CNM-FP-02. It was selected five mineral salt media (MSM), which differed in salt content and N/P ratio. After 40 days of submerged
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c554240ebde45f5a53cd5bd1bfd0d34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neshat Moslehi, Judith Bijlsma, Wouter J.C. de Bruijn, Krassimir P. Velikov, Jean-Paul Vincken, Willem K. Kegel
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 92, Iss , Pp 105066- (2022)
Food-fortification using poorly water-soluble mineral-containing compounds is a common approach to deliver iron. However, it comes with the challenge of ensuring iron bio-accessibility and limiting iron-phenolic interactions that can change organolep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04e89e5a67b94ec5ac30fad612b2bfd5
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 6, p 2478 (2023)
Pullulan is a linear exopolysaccharide, produced in the fermentation media of Aureobasidium pullulans, with a variety of applications in the food and pharmaceutical industries. Pullulan derivatives have growing potential for biomedical applications,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba70731f1c444600b29419c2f0711d0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liang Wang, Diane Chauliac, Brelan E. Moritz, Guimin Zhang, Lonnie O. Ingram, K. T. Shanmugam
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-11 (2019)
Abstract Background Several anaerobic bacteria produce butyric acid, a commodity chemical with use in chemical, pharmaceutical, food and feed industries, using complex media with acetate as a co-product. Butyrate titer of various recombinant Escheric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a32928e83fd54bfb9cfde2ebcc86ffc2
Autor:
Luis Tejada, Laura Buendía-Moreno, Elisa Álvarez, Agustín Palma, Eva Salazar, Beatriz Muñoz, Adela Abellán
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
The present study evaluated the effect of salt reduction using a seawater substitutes, at the nutritional and mineral composition, its physicochemical, biochemical, microbiological, and sensory characteristics of Iberian chorizo, compared with one el
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0656da370414515906dbf01ea2f7364
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.