Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"mineral malnutrition"'
Autor:
Railson Schreinert dos Santos, Artur Teixeira de Araujo Júnior, Camila Pegoraro, Antonio Costa de Oliveira
Publikováno v:
Genetics and Molecular Biology, Vol 40, Iss 1 suppl 1, Pp 312-325 (2017)
Abstract Iron is a well-known metal. Used by humankind since ancient times in many different ways, this element is present in all living organisms, where, unfortunately, it represents a two-way problem. Being an essential block in the composition of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd9010f33da045d9bee7da0576c84e8e
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 3, Iss 1 (2017)
The purpose of this work was to assess the consequence of zinc biofortification on zinc (Zn) content, natural processes of hydrogen peroxide-scavenging enzymes, and biomass production of green bean (Phaseolus vulgaris L.) under greenhouse conditions.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3b2fcd7951645648de2ec114a31e5ba
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 82, Iss 2, Pp 55-60 (2020)
Lettuce (Lactuca sativa) is a major leafy vegetable and is commonly used in salad mixes and sandwiches. Therefore, lettuce can contribute significantly to the nutritional content of healthy diets. One specific nutritional problem that needs attention
Autor:
Grubišić, Sanja, Kristić, Marija, Lisjak, Miroslav, Petrović, Sonja, Lončarić, Zdenko, Rebekić, Andrijana
Aside from its usage as a staple food, wheat could be used as a dietary supplement as well. Wheatgrass consists of young shoots of wheat that are rich in chlorophyll, bioflavonoids, essential amino acids, vitamins, minerals, and antioxidants. Due to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::873f1caf6cd385ac915e1385408d73d8
https://www.bib.irb.hr/1032317
https://www.bib.irb.hr/1032317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paschal, Catherine, Mohammed, Najat
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol 42, No 1 (2016); 160-170
In this study, the commonly used complementary foods (Unga wa Lishe) for children 0-5 years in Tanzania were analyze for essential and toxic elements in order to assess their nutritional levels. 60 samples were purchased from shops in Dar es Salaam,
Autor:
Longhurst, Richard1
Publikováno v:
Population Studies. Nov96, Vol. 50 Issue 3, p561-562. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.