Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"milling properties"'
Autor:
Ufaq Fayaz, Syed Zameer Hussain, Bazila Naseer, Gopinath Bej, Abhra Pal, Subrata Sarkar, Nazrana Rafique Wani, Khalid Mushtaq, Salwee Yasmin, B.S. Dhekale, Rishi Richa, Sobiya Manzoor
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101805- (2024)
E-tongue, machine vision and NIR systems were used to standardize the quality measurements in twenty rice genotypes grown in Highland Himalayan regions of Kashmir, in order to overcome the constraints of manual measurements. IRCTN-312 showed highest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5f3bc1506b64918822e52462ebb1d29
Autor:
Fayaz, Ufaq a, Hussain, Syed Zameer a, ⁎, Naseer, Bazila a, ⁎, Bej, Gopinath b, Pal, Abhra b, Sarkar, Subrata b, Wani, Nazrana Rafique a, Mushtaq, Khalid c, Yasmin, Salwee d, Dhekale, B.S. e, Richa, Rishi f, Manzoor, Sobiya a
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adeniyi T. Olayanju, Clinton E. Okonkwo, John O. Ojediran, Syed Z. Hussain, Ewhoritsemogha P. Dottie, Ayooluwa S. Ayoola
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 4, Pp e06739- (2021)
Abstracts: This study investigates the interactive effects of processing parameters on the quality of milled rice using a one-step milling machine. Also, predictive models were generated using response surface methodology. The processing parameters w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/854eacea2f72457b89592c0c0e589058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 20, Iss 4, Pp 511-527 (2016)
The potential of molecular approaches in the management of the technological properties of wheat grain affecting the quality of the end product of bread industry is considered. Currently, along with the growth of grain production, the traditional ran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd3a743fd4b7421faa9c51ff047729cb
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 6, Iss 2 (2017)
This comparative study investigated some physical, milling and cooking properties of four new rice varieties (FARO 44, FARO 52, FARO 60 and FARO 61) in Nigeria. The varieties were processed into white rice and their properties analyzed separately usi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/678c110249a043d7bcdf68895192cb2a
Autor:
J. O. Ojediran, Ewhoritsemogha P. Dottie, Ayooluwa S. Ayoola, Adeniyi Olayanju, Clinton E. Okonkwo, Syed Zameer Hussain
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 4, Pp e06739-(2021)
Heliyon
Heliyon
s This study investigates the interactive effects of processing parameters on the quality of milled rice using a one-step milling machine. Also, predictive models were generated using response surface methodology. The processing parameters were moist
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.