Zobrazeno 1 - 10
of 7 472
pro vyhledávání: '"millet flour"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 20, Pp e39424- (2024)
Millet (M) and banana peel (Bp) possess significant nutritional qualities and have been shown to reduce obesity resulting from a high-fat diet (HFD). The present research assessed the effect of millet flour and banana peel mixtures on lipid profiles,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9926cc5756dc4564ae57a61f0e8ca6f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Singh, Dhananjay Kumar1 (AUTHOR), Kurichh, Ritesh1 (AUTHOR), Bist, Yograj1 (AUTHOR), Kheto, Ankan2 (AUTHOR), Kumar, Yogesh1 (AUTHOR) yogesh_pfe1901@sliet.ac.in, Sharma, Rajiv1 (AUTHOR), Shikha, Deep1 (AUTHOR), Saxena, Dharmesh Chandra1 (AUTHOR), Ganjloo, Ali (AUTHOR) aganjloo@znu.ac.ir
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 8/22/2024, Vol. 2024, p1-12. 12p.
Autor:
Yakubu, Aliyu1 aliyu.yakubu@kasu.edu.ng, Bako, Hauwa'u Yakubu1, Jaafaru, Mohammed Sani1, Harun, Salima Yusuf1, Abubakar, Rabiat1
Publikováno v:
Science World Journal. 2024, Vol. 19 Issue 2, p543-548. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Food Security, Vol 9, Iss 4, Pp 663-671 (2024)
Celiac disease is an autoimmune disorder in which the patient is permanently intolerant to proteins containing gluten, and the only treatment is to use a gluten-free diet. The present study is designed to investigate physicochemical, antioxidant acti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22afdb49e8f4438b8014e4e45a935562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.