Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"mill streams"'
Autor:
D. Zhygunov, S. Sots, H. Zhyhunova, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 1, Pp 4-13 (2023)
This article presents the results of a study of the quality indicators of flour streams, which affect the formation of the water absorption capacity of the final flour. The studies were carried out on five mills with a productivity of 60 to 300 tons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e82a5e096284972a0850547e66e1f75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Zhygunov, S. Sots, Y. Barkovska, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 1 (2023)
The bakery industry requires specific quality flours to manufacture different products. For the production of frozen products, strong flour with specific quality indicators is required, which is caused by the deterioration of the structural and mecha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/332a5334351f4e3a845ccff01f18cb60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 9, Iss 3, Pp 599-607 (2009)
Four kinds of cereals- wheat (Triticum aestivum L.), barley (Hordeum sativum L.), triticosecale (Triticosecale sativum L.) and oat (Avena sativa L) were taken from risk region of Slovakia in order to determine risk elements content in individual part
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cb38d75ec8d45e0a18516a62d99cc6a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.