Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"milking speed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 8, p 2443 (2021)
Heritabilities of workability (WT) traits—milking speed (MS) and temperament (MT)—as well as genetic and phenotypic correlations between these traits in the population of Polish Holstein-Friesian (PHF) cows were estimated. The estimation of genet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a57e7b348b3c4baba1cd2e82a5b25762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aleksandr Stockiy, Yurii Musiienko, Oleksiy Bogomolov, Alexander Nanka, Vadim Bredixin, Oksana Shkromada, Elchyn Aliiev, Anatoliy Paliy, Andriy Paliy, Natalia Grebenik
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 3, Iss 1 (111), Pp 21-29 (2021)
Many years of experience in the operation of milking machines show that milking rubber was and remains a short-lived and unreliable link in the technological process of machine milking. During operation, rubber quickly loses its strength and elastic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luigi Gallo, Riccardo Dal Zotto, Paolo Carnier, Martino Cassandro, Mauro Povinelli, Alessio Cecchinato
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 2, Pp 195-204 (2010)
This study aimed to analyse the sources of variation of milking speed assessed through automatic computerised devices included in milking machines, to study the relationships between this trait and milking speed assessed through stopwatch and to deve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cb25556c2dd4946b18333052d3765eb
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 263-265 (2011)
Milking speed can be considered an important functional trait in dairy cattle, with regard to udder health, and to improve the dairy profits (Mein, 1998, Blake and McDaniel, 1978; Meyer and Burnside, 1987; Luttinen and Juga, 1997; Dodenhoff et al., 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4738efc4918475bb6a238f0eced125c
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 3 No. 1 (111) (2021): Engineering technological systems; 21-29
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 1 (111) (2021): Производственно-технологические системы; 21-29
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 1 (111) (2021): Виробничо-технологічні системи; 21-29
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 1 (111) (2021): Производственно-технологические системы; 21-29
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 1 (111) (2021): Виробничо-технологічні системи; 21-29
Many years of experience in the operation of milking machines show that milking rubber was and remains a short-lived and unreliable link in the technological process of machine milking. During operation, rubber quickly loses its strength and elastic