Zobrazeno 1 - 10
of 7 508
pro vyhledávání: '"milking parlor"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ida Hansson, Svenja Woudstra
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 5, Iss 5, Pp 416-420 (2024)
To explore the effect of lactation stage and parity on the milking order of cows, we collected milking order data of all lactating cows (n = 251) over a period of 12 wk in one commercial Swedish dairy cow herd using a herringbone milking parlor. Cows
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01c5b4a406cb4525a6d325cdc06f4872
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2022, Vol. 28 Issue 5, p771-775. 5p.
Autor:
Gaworski, Marek1 (AUTHOR) marek_gaworski@sggw.edu.pl
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2023, Vol. 13 Issue 18, p2882. 15p.
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2022, Vol. 28 Issue 3, p545-551. 7p.
Autor:
Dimov, Dimo1 tonchopenev@abv.bg, Penev, Toncho1 dimo1988@abv.bg, Marinov, Ivaylo2 marinov.ib@abv.bg
Publikováno v:
Basrah Journal of Agricultural Sciences. 2022, Vol. 35 Issue 2, p232-239. 8p.
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 35, Iss 2 (2022)
The study was carried out in the milking parlor of a dairy cattle farm consisting 500 animals from Holstein-Friesian breed in Bulgaria. The animals were housed in a freestall dairy barn and milked in double-8 milking parlor “herringbone” type. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/358733dfaf674b28b0dc5368fe837228
Autor:
Matute-Almeida, Lenis1 lenismat@gmail.com, Maldonado-Gómez, Ronald1, Román-Rojas, Hazel1, Vargas-Guzmán, Daniel2
Publikováno v:
TIP Revista Especializada en Ciencias Químico-Biológicas. 2022, Vol. 25, p1-9. 9p.