Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"milking hygiene"'
Autor:
Begawan Sa'bani, Bagus Hermansyah, Kristianningrum Dian Sofiana, Yunita Armiyanti, Wiwien Sugih Utami
Publikováno v:
Jurnal Medik Veteriner, Vol 7, Iss 1, Pp 177-186 (2024)
This study aimed to determine the factors influencing Cryptosporidium sp. contamination in dairy cow milk in Jember. This study used an observational analytic design with a cross-sectional approach. The number of samples in this study was 30 cow farm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/056c72fef6ee4b189622795a8a490898
Autor:
Nurus Saffana Yulianto, Yunita Armiyanti, Dini Agustina, Bagus Hermansyah, Wiwien Sugih Utami
Publikováno v:
Jurnal Kesehatan Lingkungan, Vol 15, Iss 4, Pp 275-282 (2023)
Introduction: Staphylococcus aureus foodborne disease is caused by the consumption of food contaminated with Staphylococcus aureus enterotoxins. Milk is a type of food that contains many nutrients but is susceptible to contamination by Staphylococcus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13f8a94a85274f2988d5be6898cecc2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Slavča Hristov, Branislav Stanković, Ljiljana Samolovac, Dušica Ostojić Andrić, Dimitar Nakov
Publikováno v:
Archives of Veterinary Medicine, Vol 16, Iss 1 (2023)
In this review paper, hygienic procedures before, during and after cow milking are discussed. The procedures for maintaining hygienic udders before and after milking, as well as maintaining the hygiene of milking units are described. The description
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee71edf40e7b4608820a55af60ce325c
Publikováno v:
Boletim de Indústria Animal, Vol 78, Pp 1-13 (2021)
The lack of application of good practices in milking management can lead to the occurrence of one of the main diseases affecting the Brazilian dairy herd—mastitis. This study was developed to examine the prevalence of clinical and subclinical masti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2680022a7fda49edb66f57b02734697f
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 5, p 1337 (2023)
Butyric acid producing clostridia (BAPC) cause the so-called late-blowing defect, a serious quality problem in semi-hard and hard cheeses. Late-blown cheeses are characterized by undesired slits and cracks, irregular eyes, and off-flavors due to exce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc35d615291a4d14b3f6446f718f8db4
Autor:
Akshita Singh, Anandhi Ramachandran
Publikováno v:
Indian Journal of Community Medicine, Vol 45, Iss 5, Pp 21-25 (2020)
Background: Bovine mastitis is a highly prevalent infectious disease that affects the production and quality of the milk and results in culling of the cattle, leading to severe economic loss. In India, a large number of smallholder urban dairy farmer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d64b155cc304da39e3951e1349cf6d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.