Zobrazeno 1 - 10
of 2 245
pro vyhledávání: '"milk whey proteins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Xing, Zhang, Xiaomei, Zhang, Minghui, Liu, Xiaojia, Gao, Ziyue, Zhao, Junying, Qiao, Weicang, Chen, Lijun
Publikováno v:
In Food Chemistry: X January 2025 25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majida Al-Wraikat, Mohamed Aamer Abubaker, Yingli Liu, Xi Ping Shen, Yu He, Linqiang Li, YongFeng Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101691- (2024)
This work investigated the functional changes in whey proteins obtained from goat milk subject to various temperature treatments. Ultra-high temperature instantaneous sterilization (UHTIS) caused less damage than the common low-temperature, whereas s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/688571cb953e4cdf994543aa8f734a0f
Autor:
Maruyama, Hideo, Seki, Hideshi
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection June 2022 162:1102-1106
Autor:
Maruyama, Hideo, Seki, Hideshi
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection March 2022 159:566-574
Publikováno v:
Dairy, Vol 3, Iss 3, Pp 500-512 (2022)
Heat treatment of milk signifies a certain degree of protein denaturation, which modifies the functional properties of dairy products. Traditional methods for detecting and quantifying the denaturation of whey proteins are slow, complex and require s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cae121d27da0426da82edfd6d8849394
Autor:
Freire, Paulina1 (AUTHOR) paulina.freire@uab.cat, Zambrano, Allison1 (AUTHOR), Zamora, Anna1 (AUTHOR) anna.zamora@uab.cat, Castillo, Manuel1 (AUTHOR) anna.zamora@uab.cat
Publikováno v:
Dairy. Sep2022, Vol. 3 Issue 3, p500-512. 13p.
Autor:
Fioramonti, Silvana A., Stepanic, Evelyn M., Tibaldo, Ariadna M., Pavón, Yanina L., Santiago, Liliana G.
Publikováno v:
In Food Research International May 2019 119:931-940
Publikováno v:
In Microchemical Journal July 2017 133:320-326