Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"milk whey powder"'
Autor:
Alanoud Al-Thaibani, Hussein Mostafa, Mariam Al Alawi, Amel Sboui, Fathalla Hamed, Priti Mudgil, Sajid Maqsood
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 111, Iss , Pp 107097- (2024)
Whey protein concentrates (WPCs) are gaining importance as a functional ingredient due to their high technological and functional properties and their diverse application in the food industry. In this study, Camel milk whey (CW) was separated from sk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8444a26aac7a4e73a206ff67d719b7f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Біологія тварин, Vol 23, Iss 2, Pp 46-50 (2021)
The increased sucrose content of acacia honey is associated with the influence of two factors that restrain the intensity of the disaccharide breakdown process. On the one hand, this is an insufficient invertase activity of the pharyngeal glands in w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65ad0e7c7e084f7484f8e58580fe8b24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista chilena de nutrición, Volume: 36, Issue: 1, Pages: 53-62, Published: MAR 2009
Se evaluó la influencia ejercida por el agregado de proteínas séricas, sobre los cambios bioquímicos ocurridos en la maduración del Chanco. Se plantearon cuatro tratamientos: TC (control), y TI, T2 y T3 con agregado de 2,4, 6% (m/m) de suero en
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::c55beb0ad165bde5d4662694dca38d89
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182009000100006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182009000100006&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.