Zobrazeno 1 - 10
of 1 618
pro vyhledávání: '"milk thistle seed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ozgolet, Muhammed1 (AUTHOR), Cakmak, Zeynep Hazal Tekin1 (AUTHOR), Bozkurt, Fatih1 (AUTHOR), Sagdic, Osman1 (AUTHOR), Karasu, Salih1 (AUTHOR) sakarasu@yildiz.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2024, Vol. 12 Issue 5, p3346-3359. 14p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2024, Vol. 21 Issue 147, p100-113. 14p.
Autor:
M. A., Rozhgar1 rozhgar.ahmad@univsul.edu.iq, Mahmood, B. J.1, Muhammad rashid, A. J.1, Ahmad, K. R.1
Publikováno v:
Iraqi Journal of Agricultural Sciences. 2024, Vol. 55 Issue 5, p1676-1686. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2542 (2024)
This study investigated the potential utilization of milk thistle seed protein (MTP) isolates in gluten-free muffins to enhance the protein quantity and technological attributes. MTP was employed to partially substitute a blend including equal amount
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf05b620db974eaeb90f8834df59c781
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Oct-Dec2022, Vol. 73 Issue 4, p1-10. 10p.
Autor:
فاطمه خاکپور1 sevdakhakpour1@gmail.com, سجاد پیرسا2
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2024, Vol. 21 Issue 147, p114-130. 17p.
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 55, Iss 5 (2024)
This study was conducted using two different varieties of milk thistle, var. marianum, and var. albiflorum. The plant samples were collected from the Sulaimani region to determine silymarin content, bioactive constituents, and antioxidant activity. H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95fc582458d4474997afdac2ad32bd7f
Autor:
Younguk Kim, Alebel Mekuriaw Abebe, Jaeyoung Kim, Suyoung Hong, Kwanghoon An, Jeehyoung Shim, Jeongho Baek
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Milk thistle, Silybum marianum (L.), is a well-known medicinal plant used for the treatment of liver diseases due to its high content of silymarin. The seeds contain elaiosome, a fleshy structure attached to the seeds, which is believed to be a rich
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c8326f46eb0478dbdb113581b6589b9