Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"milk starter culture"'
Autor:
Giuliana Garofalo, Marialetizia Ponte, Gabriele Busetta, Marco Tolone, Adriana Bonanno, Baldassare Portolano, Raimondo Gaglio, Hüseyin Erten, Maria Teresa Sardina, Luca Settanni
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3454 (2023)
This work was carried out with the aim to investigate the microbiological, physicochemical, and sensory properties of an innovative yoghurt produced from ewe’s milk. Experimental yoghurt productions were performed with a commercial freeze-dried sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88b2f1a0a6c049b198200f928badc9d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Glöckner, Christiane
Single cell fluorescence-in situ-hybridisation (FISH) with rRNA targeted oligonucleotide probes was used to exclude that contaminants are the reason for the acidification failure in milk fermentations. Population analysis showed, that at the breakdow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______139::3ef7ebacadb881776a832558ce9412cb
https://media.suub.uni-bremen.de/handle/elib/1889
https://media.suub.uni-bremen.de/handle/elib/1889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.