Zobrazeno 1 - 10
of 513
pro vyhledávání: '"milk quality indicators"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jou-Hsuan Ho, Ming-Yu Chou, Yung-Jia Chan, Chi-Fa Chow, Tan-Ang Lee, Wen-Chien Lu, Ming-Fu Wang, Po-Hsien Li
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101336- (2024)
This study aims to develop a novel and rapid method which uses enzymatic spectrophotometric assay and high-performance liquid chromatography (HPLC) for differentiating adulterated milk from pure fresh milk. Furthermore, this study will use the lactul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b5a23f1ee7847d9a1bd76dc31f4a23d
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 27, Iss 5, Pp 99-109 (2024)
The relevance of the study is to solve the problem of cow's milk quality and the influence of factors of lactation stage and daily milk yield on milk parameters, and to establish links between the content of somatic cells in milk and other milk param
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d43f280867a49c3bca285b5afaeb828
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 82, p 02002 (2024)
The article presents the results of studies of milk quality indicators: the mass fraction of fat, the mass fraction of protein and the number of somatic cells in the Jersey breed in the Stavropol Territory in 2022-2023. In the autumn period, the indi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de916b9cff814e94ae12e71e24f88e24
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 95, p 01011 (2024)
The volume and quality of milk are the determining indicators of the efficiency of dairy farming. The diet of dairy cows has a significant impact on the biological parameters of milk productivity and production characteristics of milk. The work was c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4547f91488d244c7a99173e357e5787b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. M. Sokoliuk, V. B. Dukhnytsky, T. V. Krupelnytsky, I. P. Ligomina, A. S. Revunets, V. M. Prus
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: Серія Ветеринарні науки, Vol 24, Iss 105, Pp 37-43 (2022)
The article presents a study of the organization of milk production technology on the farm with tethered and tethered-boxing of cows. It has been established that one of the departments uses Dairy Plan C21 herd management software. This makes it poss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a117abf4671d4659b4a5a39e7ea4f800
Publikováno v:
Engineering Proceedings, Vol 48, Iss 1, p 21 (2023)
Milk is an important and necessary food product for reducing morbidity in the human body. There are numerous misconceptions around milk and dairy products in this regard. At the same time, one of the most time-consuming indicators of raw milk compris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44214e8d72f8468a857a79b34a238304
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 127, Iss 2, Pp 99-105 (2021)
The article describes the physiology, productivity, and lactation period of parodian, Nubian, and Alpine goats bred in «Zerenda» breeding farm» LLP in the village of Kazhymukan in the Tselinograd district of Akmola region. Along with this, when or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cefdcd1ea614cd4a3400698fbe30384