Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"milk polar lipids"'
Autor:
Albert Lihong Zhou, Robert E. Ward
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10190-10202 (2024)
ABSTRACT: The study examined how dietary milk polar lipids affect gut permeability, systemic inflammation, and lipid metabolism during diet-induced obesity (DIO). C57BL/6J mice (n = 6 × 3) were fed different diets with 34% fat as energy for 15 wk: (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2e1a328a90f445cac7f1ea7fcd58517
Autor:
Albert Lihong Zhou, Robert E. Ward
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 10, Pp 7578-7593 (2024)
ABSTRACT: The focus of this work is the role milk polar lipids play in affecting gut permeability, systemic inflammation, and lipid metabolism during acute and chronic inflammation induced by a single subcutaneous injection of lipopolysaccharide. Gro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c70fc99749c8458081293d1e103c2deb
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6413-6424 (2024)
ABSTRACT: Milk contains abundant polar lipids, which are vital constituents of biological membranes. These polar lipids are present in the human diet as phospholipids and sphingolipids. Nevertheless, the limited focus has been on the attributes and r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82c6ceb5ca9f40a6b02be1bdbe8158d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Reviews
Low-quality dietary patterns impair cardiometabolic health by increasing the risk of obesity-related disorders. Cardiometabolic risk relative to dairy-food consumption continues to be a controversial topic, due to recommendations that endorse low-fat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shiomi Watanabe, Tomoki Takahashi, Leo Tanaka, Yuko Haruta, Makoto Shiota, Masashi Hosokawa, Kazuo Miyashita
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 3, Iss 4, Pp 313-320 (2011)
The effect of lipid concentrated-butter serum (LC-BS) on the plasma and hepatic cholesterol and triacylglycerol levels of obese-model mouse (KK-Ay) was evaluated. The same analysis was done on the main lipid fractions from LC-BS, namely, ceramide ric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a52c3be38cdb481abdf2272ca7eae9a0