Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"milk ph"'
Autor:
Muhammad Cahyadi, Ammar Ibnu Hasan, Djorodjatun Samodro Sakti, Nasta ‘Ainun Nissa, Ahmad Pramono, Suryo Firmanto, Rizwan Nur Friyatna, Slamet Diah Volkandari, Pita Sudrajad
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 17, Iss 10, Pp 2304-2310 (2024)
Background and Aim: Milk physicochemical properties play essential role in the milk processing industry, which are moderately to highly affected by genetic factors. This study aimed to evaluate the association between single nucleotide polymorphisms
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fafcd1accc44c9e8e5091bf4df314f9
Publikováno v:
Journal of Applied Veterinary Sciences, Vol 8, Iss 3, Pp 67-74 (2023)
Subclinical mastitis (SCM) is an asymptomatic worldwide udder infection that results in substantial losses to the dairy industry. Our main objective was to evaluate and compare the clinical performance of 4 commercially available screening tests for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11b74077c94747f29f2e9caff2739c82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ligia Berzava, Alin Bucur (Prisecaru), Bogdan-Roberto Mihuța, Ludovic Toma Cziszter, Silvia Erina
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 55, Iss 1, Pp 209-209 (2023)
Researches were carried out on 1707 Romanian Spotted cows raised in farms from Hunedoara County that were under the official performance control scheme. According to the number of milking cows (farm size), farms were divided into three categories sma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1f2b184e6ac4093b52c2f5e1780d4b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 509-511 (2011)
The strong correlation between pH and clotting ability of the milk has led some authors (Castillo et al., 2000; Remeuf and Raynal, 2001) to correct the pH of the milk, in order to reduce the variability, given that the acidity may be a characteristic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b13a1c6535544492baaebb09679f4b8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.