Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"milk ladder"'
Autor:
Rosan Meyer, RD, PhD, Carina Venter, RD, PhD, Antonio Bognanni, MD, PhD(s), Hania Szajewska, MD, PhD, Raanan Shamir, MD, PhD, Anna Nowak-Wegrzyn, MD, PhD, Alessandro Fiocchi, MD, PhD, Yvan Vandenplas, MD, PhD
Publikováno v:
World Allergy Organization Journal, Vol 16, Iss 7, Pp 100785- (2023)
The diagnosis of cow's milk allergy (CMA) in infants and young children remains a challenge because many of the presenting symptoms are similar to those experienced in other diagnoses. Both over- and under-diagnosis occur frequently. Misdiagnosis car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7d244129d854aa2a1ed409e19897c99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Somashekara Hosaagrahara Ramakrishna, Neil Shah, Bhaswati C. Acharyya, Emmany Durairaj, Lalit Verma, Srinivas Sankaranarayanan, Nishant Wadhwa, Carina Venter
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 18, p 3921 (2023)
Background: Cow’s milk allergy (CMA) is one of the most common and complex food allergies affecting children worldwide and, with a few exceptions, presents in the first few months of life. Baked-milk-containing diets are well tolerated in the major
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adeac5c031df4e2d849a9babd065c232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 12, Iss 9 (2022)
Introduction: Cow’s milk and its products are popular components of the diet all over the world. Proteins contained in it, such as casein (Bos d 8), α-lactalbumin (Bos d 4), β-lactoglobulin (Bos d 5) and bovine serum albumin (Bos d 6, BSA), can c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04d3b766fd9748b598959186c3e6f843
Publikováno v:
Children, Vol 10, Iss 2, p 234 (2023)
The process of gradually reintroducing food allergens into an individual’s diet is referred to as a food allergen “ladder”, and the most recent edition of the original Milk Allergy in Primary (MAP) Care Guidelines, as well as the International
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae4306eb6903425aa1451bc459ba79a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosan Meyer, Claire De Koker, Robert Dziubak, Heather Godwin, Kate Reeve, Adriana Chebar-Lozinsky, Ru-Xin Foong, Ana-Kristina Skrapac, Marlene Ellmer, Neil Shah
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 2 (2021)
Background: Oral food challenges remain the most reliable method for allergy confirmation. Although consensus guidelines have been published to unify Immunoglobulin E (IgE)-mediated challenges, this does not exist for non-IgE mediated gastrointestina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3f1890cf4a74dc094c84a7785466c55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.