Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"milk foam"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10452-10461 (2024)
ABSTRACT: In this study, possible reasons for an increased level of free fatty acids (FFA) in UHT-treated full-fat (3.5% wt/wt) milk and its effect on the frothing properties of milk were investigated. Lipolysis of raw milk from 2 different breeds of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9242ed91f02f4f758fe3ab0de5d6b344
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ivanova S.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 4, Pp 12-21 (2018)
Aerated products are popular all over the world, especially those with a foam structure. They are widely represented in the range of the global food market, including that of the Russian Federation. Traditionally, milk proteins are added to stabilize
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5d0e2aa84fa497e887ad1a8dfcb2fad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Svetlana Ivanova
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 4, Pp 12-21 (2018)
Aerated products are popular all over the world, especially those with a foam structure. They are widely represented in the range of the global food market, including that of the Russian Federation. Traditionally, milk proteins are added to stabilize
Autor:
Norbert Willenbacher, Jan Engmann, Deniz Z. Gunes, Lisa Kagerbauer, Cécile Gehin-Delval, Annika R. Völp
Publikováno v:
Journal of food engineering, 290, Article no: 110150
Processing, stability and sensorial perception of food foams are tightly related to their microstructure and flow behavior. Characterization of corresponding physical parameters is central for product development and quality control. An experimental
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e422cd727db49975f7219ff5906c70de
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/687720
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/687720
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.