Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"milk density"'
Autor:
Valeriy Alexandrovich Agoltsov, Stepan Yurievich Veselovsky, Olga Mikhailovna Popova, Tatiana Mikhailovna Giro, Nataliya Victorovna Solotova
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 14, Iss 8, Pp 2118-2123 (2021)
Background and Aim: Brucellosis is a disease occurring worldwide. Although it is mainly a cattle disease, it is extremely dangerous for humans. Milk and meat can be contaminated with Brucella. The present study aims to examine the biochemical and phy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c71320e53944ae0851c1783f1fbfe8d
Autor:
Puneet Parmar, Nicolas Lopez-Villalobos, John T. Tobin, Eoin Murphy, Arleen McDonagh, Shane V. Crowley, Alan L. Kelly, Laurence Shalloo
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 8, p 1004 (2020)
The objective of this study was to determine the effect of seasonal variation on milk composition and establish an algorithm to predict density based on milk composition to enable the calculation of season-based density conversion calculations. A tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4c49ff00b6d41fc8bad241da379afcc
Autor:
Olga Mikhailovna Popova, Nataliya Victorovna Solotova, Stepan Yurievich Veselovsky, Valeriy Alexandrovich Agoltsov, Tatiana Mikhailovna Giro
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 14, Iss 8, Pp 2118-2123 (2021)
Background and Aim: Brucellosis is a disease occurring worldwide. Although it is mainly a cattle disease, it is extremely dangerous for humans. Milk and meat can be contaminated with Brucella. The present study aims to examine the biochemical and phy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popijač, Dijana
Sirovo mlijeko je prirodni sekret mliječne žlijezde, dobiveno redovnom i neprekidnom mužnjom zdravih muznih životinja, pravilno hranjenih i uzgojenih kod kojih mlijeku nije ništa dodano niti oduzeto i nije zagrijavano na temperaturi višoj od 40
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4102::27b31f56c6978d5686ce02e19f08f8bc
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:1908
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:1908
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kovalchuk, T.
У корів українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід вивчено якісний склад молока за вмістом у ньому сухої речовини, густини,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3109::1ad7765eb325457bacb33e07c8787829
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3870
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3870
Autor:
Ueda, Ayako
Equations for estimating milk density at 4°C from fat, protein, and lactose and other solids (LOS) contents were developed based on data collected over a whole year from Ontario and Alberta milk producers. Density was measured by an Anton Par Model
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::96ed0ee229e5ac6213a97d5b8a25ef6f
https://hdl.handle.net/10214/24759
https://hdl.handle.net/10214/24759