Zobrazeno 1 - 10
of 910
pro vyhledávání: '"milk density"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Puneet Parmar, Nicolas Lopez-Villalobos, John T. Tobin, Eoin Murphy, Arleen McDonagh, Shane V. Crowley, Alan L. Kelly, Laurence Shalloo
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 8, p 1004 (2020)
The objective of this study was to determine the effect of seasonal variation on milk composition and establish an algorithm to predict density based on milk composition to enable the calculation of season-based density conversion calculations. A tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4c49ff00b6d41fc8bad241da379afcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pérez, Noemí Fernández1 noemi.fernandez@reduc.edu.cu, Dorta, Gisell Bebert1, Acosta, Edith Pérez1, Compte, Teresa González1, Cardoso, Luis M. Navarro1
Publikováno v:
Revista de Producción Animal. 2014, Vol. 26 Issue 3, p12-22. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicolas Lopez-Villalobos, Frank Buckley, Eoin G. Murphy, Alan L. Kelly, Shane V. Crowley, Puneet Parmar, Laurence Shalloo, John T. Tobin
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 56:2415-2422
The objective of this study was to determine the effect of temperature on whole milk density measured at four different temperatures: 5, 10, 15, and 20 °C. A total of ninety‐three individual milk samples were collected from morning milking of thir
Publikováno v:
Journal of Livestock Science and Production; Vol 4, No 2 (2020): Journal of Livestock Science and Production; 289-294
Indicators of milk quality commonly used by the Milk Processing Industry (MPI) is the milk density (MD). Some factors that influence the milk density is milk protein in the form of casein and milk temperatures. This study aims to examine the correlat
Autor:
Ueda, Ayako
Equations for estimating milk density at 4°C from fat, protein, and lactose and other solids (LOS) contents were developed based on data collected over a whole year from Ontario and Alberta milk producers. Density was measured by an Anton Par Model
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::96ed0ee229e5ac6213a97d5b8a25ef6f
https://hdl.handle.net/10214/24759
https://hdl.handle.net/10214/24759
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.