Zobrazeno 1 - 10
of 268
pro vyhledávání: '"milk casein"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 118-124 (2024)
In this experiment, goat milk casein was used as raw material. Goat milk casein was treated with different ultrasonic intensities to explore the effects of ultrasonic treatment on the pH, conductivity, Zeta potential, turbidity and other physical and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cc561aa96224edf92733e3b527d6ae0
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 142-150 (2023)
In this experiment, HEK293 cells were induced by H2O2 to establish a cell model of oxidative damage, and the optimal H2O2 concentration and treatment time were determined. The effects of five antioxidant peptides (AFK, IEQI, FPFF, LPVPQ and RELEEL) d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ef047abf6fe4aa7949e5070f2960600
Autor:
Alécia Daila Barros Guimarães, Isabela Soares Magalhães, Alline Artigiani Lima Tribst, Eduardo Basílio de Oliveira, Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100425- (2023)
This study investigated the impact of ultrasound (US) pretreatment on Alcalase and goat milk casein (GMC) to enhance GMC proteolysis. We assess the degree of hydrolysis (DH), TCA-soluble protein concentration, protein solubility and in vitro antioxid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25facb4661f345808a85cdaee0a0d4fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Yak milk casein (YMC) is the main protein in the yak milk. Peptides released from Yak milk casein (YMC) have multiple bioactivities, including anti-inflammation and immune-regulation, suggesting that these peptides might be able to inhibit cancer the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f374619d34614407a7d6737329fc8da8
Autor:
Atakan Koç, Çağrı Arı
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 10, Pp 2074-2080 (2020)
In this study, the milk quality characteristics of Simmental (SIM) and Red-Holstein (RH) breeds raised in a private farm in Aydın were determined. As milk quality properties, the percentages of protein (MPC), lactose (MLC), non-fat dry matter (NFDMC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c51c43edcc94f2f8bda5283c438ad1b
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 7, Iss 2, Pp 95-102 (2020)
Background and objective: The objective of this study was to produce functional low-fat camel milk ice creams enriched with native camel milk casein or its antioxidant hydrolysates produced by chymotrypsin. Material and methods: Native or hydrolyzed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d1a1eb9fd445fd8c3fc0663edef45b