Zobrazeno 1 - 10
of 4 301
pro vyhledávání: '"microwave-assisted reactions"'
Publikováno v:
In Journal of Analytical and Applied Pyrolysis September 2022 166
Autor:
Hassan Nazmy, Maiiada, Ahmed Mekheimer, Ramadan, Shoman, Mai E., Abo-Elsebaa, Mohamed, Abd-Elmonem, Mohamed, Usef Sadek, Kamal
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry May 2022 122
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mendoza, Juan J.1 (AUTHOR), Ledezma, Raquel1 (AUTHOR), Gallardo, Carlos A.1 (AUTHOR), Elias, Alex2 (AUTHOR), Elizalde, Luis E.1 (AUTHOR) luis.elizalde@ciqa.edu.mx
Publikováno v:
Journal of Materials Science. Aug2021, Vol. 56 Issue 24, p13524-13539. 16p. 1 Color Photograph, 2 Black and White Photographs, 2 Diagrams, 1 Chart, 11 Graphs.
Autor:
Mekheimer Ramadan Ahmed, Hayallah Alaa M., Moustafa Moustafa Sherief, Al-Mousawi Saleh Mohammed, Abd-Elmonem Mohamed, Mostafa Sara M., Abo Elsoud Fatma A., Sadek Kamal Usef
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 10, Iss 1, Pp 201-207 (2021)
A green, simple one-pot microwave-assisted synthesis of xanthines and pyrimidopetridines was developed with a high EcoScale and yields.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa3d4c51b2dc4624aeb20cec9212a377
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2013 53(1):249-254