Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"microwave-assisted drying"'
Autor:
Adebukola Tolulope Omidiran, Olalekan Julius Odukoya, Oluwafunke Opeyemi Akinbule, Olajide Philip Sobukola
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100534- (2023)
The effect of microwave-assisted drying (MAD) and deep-fat frying conditions on moisture and oil contents, hardness, chewiness, and colour (L*, a*, and b*) attributes of orange-flesh-sweet-potato (OFSP) chips were studied. A response surface methodol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21cf6e5bd774451abf55ff661b424e1e
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100337- (2023)
This study aims to evaluate the drying kinetics of basil leaves using microwave-assisted drying (MAD) to determine moisture content, moisture ratio, drying rate, and economic analysis at various microwave power levels (136, 264, 440, and 616 W). This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e49c9b017c049b2be2646a5d4e76f3f
Autor:
Heri Septya Kusuma, Yusron Mahendra Diwiyanto, Debora Engelien Christa Jaya, Andrew Nosakhare Amenaghawon, Handoko Darmokoesoemo
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100322- (2023)
Indonesia is one of the most important countries in Asia for banana agriculture (Musa spp.). Some parts of the banana tree are widely utilized by humans, especially the leaves. Even the dried banana leaves also have many advantages, such as can be us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baaf1e2043dc48f89af06cc5b857be49
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100317- (2023)
This study aims to determine the optimal microwave power and leaf size by evaluating the drying kinetics model, considering visual appearance, and determining energy consumption (EPW) and specific energy consumption (SEC). The sample will be dried in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed771c986b0e46cfafb9303abbf38134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100304- (2023)
Microwave-assisted drying (MAD) becomes a drying alternative for faster, high efficiency, and environmentally friendly. Clove plants are promising plantations because can be extracted into high-value essential oils. The purpose of this study was: (i)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/465c60fe8aff4151978f865d31476862
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a351ebbce084104b8cf2ba5de1d851e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.