Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"microwave hydrodiffusion and gravity (MHG)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vrca, Ivana
Biljke iz reda Brassicales poznate su kao dobar izvor glukozinolata i njihovih razgradnih produkata - izotiocijanata. U ovom istraživanju korišteni su uzorci eteričnih ulja i ekstrakata, dobivenih primjenom različitih metoda ekstrakcije, iz sjeme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::4ae15b024790e7a07ab20d9fbfd88ea0
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4312/datastream/PDF
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4312/datastream/PDF
Autor:
L. López-Hortas, C. Caleja, J. Pinela, J. Petrović, M. Soković, I.C.F.R. Ferreira, M.D. Torres, H. Domínguez, E. Pereira, L. Barros
Publikováno v:
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Universidade de Vigo (UVigo)
Dehydration of the edible seaweed Chondrus crispus was performed by freeze-drying, conventional oven-drying and emerging microwave hydrodiffusion and gravity (MHG). In this work, the drying kinetics and modelling, estimating specific energy consumpti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e3114fb341d286f9601126d675779722
http://hdl.handle.net/10198/25178
http://hdl.handle.net/10198/25178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.