Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"microwave expansion"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 2, Pp 211-236 (2021)
The aim of this study was to evaluate the influence of the addition of fresh beetroot pulp in amounts from 2.5 to 30.0 g/100 g, as well as variable screw speeds (60, 80, 100 rpm) on the chemical composition, water absorption, water solubility index,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/248454fce7314f93810344f3446cef99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability
Volume 15
Issue 4
Pages: 3601
Volume 15
Issue 4
Pages: 3601
As people’s living standards rise, textile waste becomes more significant, and the number of waste textiles grows swiftly, wreaking havoc on the earth’s ecosystem. Simultaneously, the creation of furniture consumes a significant amount of wood. T
Autor:
José de Jesús Zazueta-Morales, Carmen O. Meléndez-Pizarro, L. Hernández-Ochoa, D. Lardizabal-Gutierrez, David Neder-Suárez, Armando Quintero-Ramos, Néstor Gutiérrez-Méndez, C.I. Delgado-Nieblas, Benjamín Ramírez Wong
Publikováno v:
Antioxidants
Antioxidants, Vol 10, Iss 1368, p 1368 (2021)
Volume 10
Issue 9
Antioxidants, Vol 10, Iss 1368, p 1368 (2021)
Volume 10
Issue 9
The effect of extrusion cooking on bioactive compounds in third-generation snacks (TGSE) and microwave-expanded snacks (MWSE) prepared using black bean, blue maize, and chard (FBCS) was evaluated. FBCS was extruded at different moisture contents (MC<
Publikováno v:
Materials, Vol 14, Iss 2791, p 2791 (2021)
Materials
Volume 14
Issue 11
Materials
Volume 14
Issue 11
The following research focuses on the possibility of applying fresh plant material as a carrot pulp to supplement newly developed extruded products in the form of pellets and microwave-expanded snacks. Fresh carrot pulp, as a valuable vegetable ingre
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.