Zobrazeno 1 - 10
of 269
pro vyhledávání: '"microtuber dormancy"'
Publikováno v:
Plant Physiology, 1998 Nov 01. 118(3), 843-848.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4278509
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2012 Jan 01. 63(15), 5717-5725.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26205578
Publikováno v:
Plant Physiology, 1994 Jul 01. 105(3), 891-896.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4275925
Publikováno v:
Biology Open, Vol 7, Iss 1 (2018)
The genetic control of dormancy is poorly understood in most plant species, but dormancy is a prominent feature for the potato industry. We used the microtuber system, in which tubers were produced in vitro and stored at 20°C, to perform quantitativ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92214a0e7a904013b6ed1381482a5e47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology Open, Vol 7, Iss 1 (2018)
Biology Open
Biology Open
The genetic control of dormancy is poorly understood in most plant species, but dormancy is a prominent feature for the potato industry. We used the microtuber system, in which tubers were produced in vitro and stored at 20°C, to perform quantitativ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Breeding and Seed Science, Vol 71, Iss 1, Pp 23-36 (2015)
The duration of dormancy varies significantly among cultivars, but even short dormancy can limit usage of potato microtubers for seed production. The aim of the research was to test efficacy of dormancy breaking by treatment with an aqueous solution