Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"microstuctural properties"'
Autor:
Zoila Flores, Diego San-Martin, Tatiana Beldarraín-Iznaga, Javier Leiva-Vega, Ricardo Villalobos-Carvajal
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 141 (2021)
The use of EOs nanoemulsion to develop active edible films offers a new way to modify transport properties and to release active compounds while improving mechanical resistance, transparency, and antioxidant and antimicrobial activity. The aim of thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc55c22e8691441b80922fe174cd3f96
Autor:
Tatiana Beldarrain-Iznaga, Zoila Flores, Diego San-Martin, Javier Leiva-Vega, Ricardo Villalobos-Carvajal
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 1
Foods, Vol 10, Iss 141, p 141 (2021)
Volume 10
Issue 1
Foods, Vol 10, Iss 141, p 141 (2021)
The use of EOs nanoemulsion to develop active edible films offers a new way to modify transport properties and to release active compounds while improving mechanical resistance, transparency, and antioxidant and antimicrobial activity. The aim of thi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.