Zobrazeno 1 - 10
of 2 286
pro vyhledávání: '"microfungus"'
Publikováno v:
Mycologia, 2005 May 01. 97(3), 725-729.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3762353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dania Martínez-Alarcón, Viviane Balloy, Jean-Philippe Bouchara, Roland J. Pieters, Annabelle Varrot
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Scedosporium apiospermum is an emerging opportunistic fungal pathogen responsible for life-threatening infections in humans. Host–pathogen interactions often implicate lectins that have become therapeutic targets for the development of car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeac914cf9ca4ecdaad1df82d0cf84b1
Autor:
Martínez-Alarcón, Dania1,2, Balloy, Viviane3, Bouchara, Jean-Philippe4, Pieters, Roland J.2, Varrot, Annabelle1 annabelle.varrot@cermav.cnrs.fr
Publikováno v:
Scientific Reports. 8/9/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal, Vol 3, Iss 3, Pp 422-428 (2015)
Introduction. This paper investigates influence of hydrated fullerenes on degree of accumulation bioactive substances of microfungus Blakeslea trispora. Materials and methods. In this research effort detection of fatty-acid composition in amino acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/026e5ca8578c4763a58923da99388598
Autor:
Myronenko, Liliya1 Fox-phenek@ukr.net, Krychkovska, Lidiia1, Olishevskyi, Valentyn2, Marynin, Andrii2
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2014, Vol. 3 Issue 3, p422-428. 7p.
Publikováno v:
Acarologia. 63:220-230
The present work is a study on the post-embryonic development of the oribatid mite Striatoppia milii from the family Oppidae. Striatoppia milii specimens were reared under laboratory conditions at a relative humidity of 80±2% and temperature of 27±
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.