Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"microbiota biodiversity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anderson Santos de Freitas, Luís Felipe Guandalin Zagatto, Gabriel Silvestre Rocha, Franciele Muchalak, Solange dos Santos Silva, Aleksander Westphal Muniz, Rogério Eiji Hanada, Siu Mui Tsai
Publikováno v:
Frontiers in Soil Science, Vol 3 (2023)
IntroductionDeforestation of areas for agriculture and cattle breeding is the leading cause of ecological degradation and loss of biodiversity. The solution to mitigate these damages relies on techniques that improve soil health and the microbial qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4df742fda7564495819705cd839ed076
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Panagiotis Papadakis, Spyros Konteles, Anthimia Batrinou, Sotiris Ouzounis, Theofania Tsironi, Panagiotis Halvatsiotis, Efstathia Tsakali, Jan F. M. Van Impe, Despina Vougiouklaki, Irini F. Strati, Dimitra Houhoula
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 11, p 2377 (2021)
Background: The identification of bacterial species in fermented PDO (protected designation of origin) cheese is important since they contribute significantly to the final organoleptic properties, the ripening process, the shelf life, the safety and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c10e59aac484009944662dfa1a8ee21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.