Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"microbiota accessible carbohydrates"'
Autor:
Gamze Ayakdaş, Duygu Ağagündüz
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19888- (2023)
The gut microbiota has a significant role in human health and is affected by many factors. Diet and dietary components have profound impacts on the composition of the gut microbiome and largely contribute to the change in bacterial flora. A high-fibe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ac376b9a4f446538c81a114ccf14930
Autor:
Tymofiy Lutsiv, John N. McGinley, Elizabeth S. Neil-McDonald, Tiffany L. Weir, Michelle T. Foster, Henry J. Thompson
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 8, p 1153 (2022)
Underconsumption of dietary fiber and the milieu of chemicals with which it is associated is a health concern linked to the increasing global burden of chronic diseases. The benefits of fiber are partially attributed to modulation of the gut microbio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbe6e9f568fb4c3788d8f124092e3175
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matteo Soverini, Silvia Turroni, Elena Biagi, Sara Quercia, Patrizia Brigidi, Marco Candela, Simone Rampelli
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
The human gut microbiota (GM) has been associated, to date, with various complex functions, essentials for the host health. Among these, it is certainly worth noting the degradation of the so-called microbiota-accessible carbohydrates (MACs), which t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6b4fe56840347079bbd17af832ca6cf
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 8 (2017)
Dietary fibers are non-digestible polysaccharides functionally known as microbiota-accessible carbohydrates (MACs), present in inadequate amounts in the Western diet. MACs are a main source of energy for gut bacteria so the abundance and variety of M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9de66f0f97144c90b4328947d26f84d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chandra, Anisha
Diet and exercise have been established as contributors to human health, but less is known about how they interact to impact the gut microbiota. Based on scientific literature and evolutionary evidence, a combination of a minimally-processed fiber-ri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::5ddb0a0e7ba6afbea8a741726126fdd2
https://escholarship.org/uc/item/2v79p0c8
https://escholarship.org/uc/item/2v79p0c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.