Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"microbiological traits"'
Autor:
Giuliana Garofalo, Raimondo Gaglio, Gabriele Busetta, Marialetizia Ponte, Marcella Barbera, Silvia Riggio, Daniela Piazzese, Adriana Bonanno, Hüseyin Erten, Maria Teresa Sardina, Luca Settanni
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101153- (2024)
The aim of this research was to assess the effects of fruit purees of banana, kiwi, mango, red berry, and strawberry on the microbiological, physicochemical, antioxidant, and sensory properties of sheep yogurt. The fruit purees were characterized for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c44854ad3934a3fa775eff45ff4f384
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Evaluation of Some Parameters in Eggs Coated with Materials Prepared from Aloe Vera Gel and Chitosan
In this study, the effects of aloe vera gel and chitosan used as egg coating materials on egg weight loss, albumen pH, egg yolk color values (L*, a*, b*) and some microbiological properties (coliform bacteria and yeast-mold) were determined. Therefor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c9b6354fbc9928cac9f1b6fce9a515a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.