Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"microbiological composition"'
Autor:
Yingchao Gu, Lele An, Yanan Zhou, Guoliang Xue, Yang Jiao, Deyu Yang, Shujie Liu, Zhanhong Cui
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 22, p 3329 (2024)
To evaluate the impact of different roughages on the intestinal microbiota of yak calves, we fed them oat hay in substitution of alfalfa hay, in addition to milk replacer and starter powder. Twenty-one 45-day-old male yak calves were selected and ran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ba95205cfda4fe494a2706e2be208cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eurasian Journal of Soil Science, Vol 4, Iss 2, Pp 107-110 (2015)
Alluvial calcareous soils in Central Anatolia (Konya province, Çumra district) has a heavy granulometric composition (average clay), low organic carbon content (less than 1%), but stable pore space structure and favorable agrophysical properties. St
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f73166cec4d4b0d94a3810fa256744d
Autor:
Olesya Evgenyevna Lepokurova, Irina Sergeevna Ivanova, Stepan Lvovich Shvartsev, Yuliya Viktorovna Kolubaeva, Nina Grigorievna Nalivayko
Publikováno v:
Известия Томского политехнического университета: Инжиниринг георесурсов, Vol 327, Iss 5 (2017)
Relevance of the research is caused by the necessity of assessing the quality of drinking water, consumed by the population, in the conditions of decentralized water supply. The aim of research consists in studying chemical and microbiological compos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75c211d3d3db4b87928930e8121a833c
Autor:
Škafec, Jakov
Riblji proizvodi predstavljaju izuzetno važan segment u ljudskoj prehrani, što se očituje u razvoju riblje industrije koja pruža konzumentima širok spektar ribljih proizvoda. Kroz posljednjih nekoliko desetljeća ova prehrambena industrija doži
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4012::1b15bd66c2989b87945ce2939092a1b5
https://repozitorij.unizd.hr/islandora/object/unizd:7065
https://repozitorij.unizd.hr/islandora/object/unizd:7065