Zobrazeno 1 - 10
of 3 476
pro vyhledávání: '"microbial targets"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lourenço, Leandro M. O.1 (AUTHOR) actome@ua.pt, Tomé, Augusto C.1 (AUTHOR), Tomé, João P. C.2 (AUTHOR) jtome@tecnico.ulisboa.pt
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jan2024, Vol. 25 Issue 1, p330. 9p.
Autor:
Bisson, Giulia, Comuzzi, Clara, Giordani, Elisa, Poletti, Denise, Boaro, Marta, Marino, Marilena
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 February 2023 301 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 October 2022 378
Autor:
Shin A, Xing Y, Waseem MR, Siwiec R, James-Stevenson T, Rogers N, Bohm M, Wo J, Lockett C, Gupta A, Kadariya J, Toh E, Anderson R, Xu H, Gao X
Publikováno v:
MedRxiv : the preprint server for health sciences [medRxiv] 2024 Aug 08. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 08.
Autor:
STONE, MARCIA
Publikováno v:
BioScience, 2017 May 01. 67(5), 484-484.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90011431
Autor:
Lourenço LMO; LAQV-REQUIMTE, Department of Chemistry, University of Aveiro, 3810-193 Aveiro, Portugal., Tomé AC; LAQV-REQUIMTE, Department of Chemistry, University of Aveiro, 3810-193 Aveiro, Portugal., Tomé JPC; CQE, IMS, DEQ, Instituto Superior Técnico, Universidade de Lisboa, 1049-001 Lisboa, Portugal.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2023 Dec 26; Vol. 25 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.