Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"microbial status"'
Autor:
Ivan G. Seregin, Evgeniya S. Baranovich, Vladimir E. Nikitchenko, Dmitry V. Nikitchenko, Ekaterina O. Rystsova
Publikováno v:
RUDN Journal of Agronomy and Animal Industries, Vol 15, Iss 2, Pp 210-224 (2020)
The rate of sarcocystosis detection in slaughtered cattle was studied. The infection rate for slaughtered animals averaged 0.382.11 % of studied livestock. The location of sarcocysts in various muscle tissues of the carcass was determined. Organolept
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8f5d3ebb9fc4682ad53f17c6f890b60
Autor:
N.V. Dudchik, S.I Sychik, O.E. Nezhvinskaya, N.D. Kolomiets, E.V. Fedorenko, E.V. Drozdova, O.V. Tonko, O.A. Emel'yanova
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 2, Pp 92-100 (2020)
The present work focuses on assessing bacterial profiles of microbiota existing on technological equipment applied in food products manufacturing, objects located inside medical and preventive facilities, and water objects in recreation zones; anothe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cde00fe3c4a94cca8bf74b0d047275a5
Autor:
Patrycja Wróblewska, Tomasz Hikawczuk, Kamil Sierżant, Andrzej Wiliczkiewicz, Anna Szuba-Trznadel
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 19, p 2721 (2022)
This study aimed to determine the effect of the addition of oat hull (0–3%) and high amounts of cereal grains to the diet of broiler chickens in terms of the development of the upper gastrointestinal tract, individual microbial counts in the crop a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f710532805e4c358436e50ae18b1a2c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sevginar Ibryamova, Stephany Toschkova, Borislava Pavlova, Elitca Stanachkova, Radoslav Ivanov, Nikolay Natchev, Nesho Chipev, Tsveteslava Ignatova-Ivanova
Publikováno v:
BioRisk 18: 105-113
This paper presents a study on the microbial status of different fish species and their habitats in the Bulgarian Black Sea area. The samples were collected in the period of January 2021 until March 2021. The fish species we used in this study were B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.V. Drozdova, E.V. Fedorenko, O.A. Emel'yanova, P. Brovki Str., Minsk, Belarus, O.V. Tonko, O.E. Nezhvinskaya, N.V. Dudchik, S. I. Sychik, N.D. Kolomiets
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 2, Pp 92-100 (2020)
The present work focuses on assessing bacterial profiles of microbiota existing on technological equipment applied in food products manufacturing, objects located inside medical and preventive facilities, and water objects in recreation zones; anothe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Asunción Romero Molina
Publikováno v:
Mexican Journal of Medical Research ICSA, Vol 2, Iss 3 (2014)
Nowadays, it is unquestionable the importance of the laboratory animal health in research. Improving the microbial quality animal allows to reduce (or eliminate) the negative effects of pathogen agents (not associated with the objective of the study)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ce79d5f00c34981be3861465cec6524
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.