Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"microbial additive"'
Autor:
M. Nehme Marinho, M.C. Perdomo, B. Souza Simões, A. Husnain, U. Arshad, C.C. Figueiredo, J.E.P. Santos
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 10, Pp 7918-7931 (2024)
ABSTRACT: The objectives of this study were to determine the effects of 2 dietary microbial additives on productive performance and feed efficiency when supplemented to diets of Holstein cows. One hundred seventeen Holstein cows were enrolled at 61 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93d0b90563ca4e63a776c95e437eeb58
Autor:
Hyuk-Jun Lee, Bu-Gil Choi, Young-Ho Joo, Chang-Hyun Baeg, Ji-Yoon Kim, Dong-Hyeon Kim, Seong-Shin Lee, Sam-Churl Kim
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 9, p 1268 (2024)
This study aimed to assess the effects of microbial additives that produce antimicrobial and digestive enzymes on the growth performance, blood metabolites, fecal microflora, and carcass characteristics of growing–finishing pigs. A total of 180 gro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ba73ea8b69948abb5324d386a34c8db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Nutritional and metabolic parameters of ewe lambs fed yeast in the diet containing fibrolytic enzyme
Autor:
M. T. S. Siqueira, A. M. Souza, E. B. Schultz, K. A. Oliveira, L. F. Sousa, G. L. Macedo Júnior
Publikováno v:
Boletim de Indústria Animal, Vol 79 (2022)
This study aimed to evaluate the dry matter digestibility, intake and metabolic profile of ewe lambs fed active or inactive yeasts in the diet containing fibrolytic enzyme. Twenty crossbred animals with an average weight of 33.4kg and an average age
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78360f7c450e433885132bd9c7911cbd
Autor:
Yimin Cai, Zhumei Du, Seishi Yamasaki, Damiao Nguluve, Benedito Tinga, Felicidade Macome, Tetsuji Oya
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 33, Iss 7, Pp 1103-1112 (2020)
Objective To measure whether a microbial additive could effectively improve the fermentation quality of delayed-sealing (DS) silage, we studied the effects of inoculants of lactic acid bacteria (LAB) and cellulase enzyme on microbial populations, ens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f1aac42b45649caa0a319af93caf1a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mária Kalúzová, Miroslava Kačániová, Daniel Bíro, Milan Šimko, Branislav Gálik, Michal Rolinec, Ondrej Hanušovský, Soňa Felšöciová, Miroslav Juráček
Publikováno v:
Diversity, Vol 14, Iss 8, p 592 (2022)
In our study the presence of bacteria, yeast, and microscopic fungi was evaluated. Three forms of corn silage were made including silage without additive, silage with microbial additive (lactic acid bacteria), and silage with nutritional additive (ur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4158e8776ff64807b6311047c8e2660f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 14, Iss 3, Pp 514-519 (2015)
In vitro gas production technique (IVGPT) was used with the objective of determining the inclusion effect of live cells of two strains of Candida yeast on in vitro ruminal fermentation of two fibrous substrates. In order to achieve this, two experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ac54d828ceb4ae397a43c5dc3f4f676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.