Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"microbes cocktail"'
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 44, Iss 3, Pp 295-302 (2019)
The aims of this research were to improve the nutritive value of palm kernel cake by fermentation technology using Bacillus amyloliquefacien, Trichoderma harzianum and cocktail microbes (combination of Bacillus amyloliquefacien and Trichoderma harzia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11acb7e75cb146d6b301d57f3469a93a
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 44, Iss 3, Pp 295-302 (2019)
The aims of this research were to improve the nutritive value of palm kernel cake by fermentation technology using Bacillus amyloliquefacien, Trichoderma harzianum and cocktail microbes (combination of Bacillus amyloliquefacien and Trichoderma harzia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.