Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"microalgae chlorella vulgaris"'
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 23, Iss 2, Pp 959-969 (2024)
The increased use of metallic nanoparticles has led to concern for environmental contamination and disruption in water quality. Therefore, effective screening of metallic nanoparticles is important for detecting metallic nanoparticles in aquatic envi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43f1e92983fa42d5b6932e081b17c080
Publikováno v:
Наукові горизонти, Vol 26, Iss 12, Pp 32-41 (2023)
One of the ways to grow high-quality grafted grape seedlings is to use modern, environmentally friendly biologically active preparations. Today, such preparations include live chlorella suspension. Its use in grape nursery is a new and relevant techn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7c0a83d327f4a5d9c68b637f6325c96
Publikováno v:
Environmental Problems, Vol 7, Iss 3, Pp 147-153 (2022)
he paper shows the possibility of using chlorophyll-synthesizing microalgae of Chlorella Vulgaris to purify biogas from carbon dioxide (CO2), hydrogen sulfide (H2S) and ammonia (NH3). Experimental dependences of the dynamics of CO2uptake by microalga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cae690352514611847a3421a7dfafee
Publikováno v:
Journal of Ecological Engineering, Vol 23, Iss 9, Pp 259-264 (2022)
The paper shows the possibility of using chlorophyll-synthesizing microalgae of Chlorella vulgaris to purify biogas from carbon dioxide (CO2), hydrogen sulfide (H2S) and ammonia (NH3). Experimental dependences of the dynamics of CO2 uptake by microal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c911216acde247b3a2746335d0585998
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
سلامت و محیط, Vol 12, Iss 2, Pp 307-318 (2019)
Background and Objective: Nutrient-rich effluents (mainly nitrogen and phosphorus) may lead to algae blooms and many harmful effects in aquatic environments. Micro-algae have been more effective among the various methods used for the removing of nutr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76788fa0b98245269a1003a72bce2e84
Autor:
Lousada Falcão, Rita, Pinheiro, Valentina, Ribeiro, Cátia, Sousa, Isabel, Raymundo, Anabela, Nunes, Maria Cristiana
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 61
Issue 2
Volume 61
Issue 2
Research background. The production of foods fortified with bioactive ingredients has been recognized by food companies as a way to position their products in health food markets. The fortification of cheese represents a major challenge, due to the c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.