Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"microalga Tetraselmis chuii"'
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 579 (2020)
The objective of this work is to increase the nutritional quality of gluten-free (GF) bread by addition of Tetraselmis chuii microalgal biomass, a sustainable source of protein and bioactive compounds. The impact of different levels of T. chuii (0%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31668a9b5388437a8032f5f687e743df
Publikováno v:
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Foods, Vol 9, Iss 1517, p 1517 (2020)
Foods
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Universidade de Vigo (UVigo)
Foods, Vol 9, Iss 1517, p 1517 (2020)
Foods
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
New trends in the cereal industry deal with a permanent need to develop new food products that are adjusted to consumer demands and, in the near future, the scarcity of food resources. Sustainable food products as health and wellness promoters can be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0b121bb13501f4d2d94a0043db85ddb4
https://www.mdpi.com/2304-8158/9/11/1517
https://www.mdpi.com/2304-8158/9/11/1517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.