Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"mexican oregano"'
Autor:
Israel Bautista-Hernández, Ricardo Gómez-García, Cristóbal N. Aguilar, Guillermo C. G. Martínez-Ávila, Cristian Torres-León, Mónica L. Chávez-González
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 8, p 1342 (2024)
The Mexican oregano by-products are a source of bioactive molecules (polyphenols) that could be extracted using solid-state fermentation (SSF). This study fermented the by-products via SSF (120 h) with a lactic acid bacteria (LAB) Leuconostoc mesente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1442dc66f5fc4a32b5f9acd672cc28cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alma E. Mora-Zúñiga, Mayra Z. Treviño-Garza, Carlos A. Amaya Guerra, Sergio A. Galindo Rodríguez, Sandra Castillo, Enriqueta Martínez-Rojas, José Rodríguez-Rodríguez, Juan G. Báez-González
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 14, p 1785 (2022)
Mexican oregano Poliomintha longiflora Gray located in the municipality of Higueras, Nuevo Leon, Mexico was collected during the autumn (September, OCO), winter (January, OCI) and summer (June, OCV) seasons, under cultivation conditions. It was also
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d40f9a3a3f0d4b42b221ce73816d612f
Autor:
Fatima Reyes-Jurado, Ricardo Munguía-Pérez, Teresa Soledad Cid-Pérez, Paola Hernández-Carranza, Carlos Enrique Ochoa-Velasco, Raúl Avila-Sosa
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Biofilms are difficult to eliminate with standard antimicrobial treatments due to their high antibiotic resistance. Therefore, some plants contain natural compounds with antimicrobial activity that can control biofilm formation. The aim of this work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b07e388f35c40ab88e08c411842be16
Autor:
Anahí Levario-Gómez, Raúl Ávila-Sosa, Néstor Gutiérrez-Méndez, Aurelio López-Malo, Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Hurdle technologies are among the novel food processing techniques for food preservation, where there is a combination of mild antimicrobial factors, which can interact on the inhibition of microbial spoilage. Spices essential oils are widely known a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d689e9ba9d8472bb295c2dbfac8e989
Autor:
María del Carmen Cortés-Chitala, Héctor Flores-Martínez, Ignacio Orozco-Ávila, Carolina León-Campos, Ángela Suárez-Jacobo, Mirna Estarrón-Espinosa, Irma López-Muraira
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 3, p 702 (2021)
Plants have been used for thousands of years for various purposes because they have a wide variety of activities with biological significance. Mexican oregano is an aromatic plant of great importance to Mexico and north of Jalisco state as a spice wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/462d582ee25248a1a08a68911af72cfb