Zobrazeno 1 - 10
of 717
pro vyhledávání: '"methyl anthranilate"'
Publikováno v:
JAAD Case Reports, Vol 44, Iss , Pp 47-49 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d670e5ffd2e429cabebb8bc29fbdbae
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1593 (2024)
Douchi is a Chinese traditional fermented food with a unique flavor. Methyl anthranilate (MA) plays an important role in formation of this flavor. However, the complicated relationship between the MA formation and the metabolic mechanism of the key f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb12280c44594978b79590b7d0b4536e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 8 (2023)
The rapid analysis and characterization of compounds using mass spectrometry (MS) may overlook trace compounds. Although targeted analysis methods can significantly improve detection sensitivity, it is hard to discover novel scaffold compounds in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d33ff0fee562450d914b399eced8d095
Autor:
Guofang Li, Jia Liu, He Zhang, Linguang Jia, Youxian Liu, Jiuyang Li, Shiwei Zhou, Pengjuan Wang, Ming Tan, Jianzhu Shao
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Floral fragrance is an important trait that contributes to the ornamental properties and pollination of crabapple. However, research on the physiological and molecular biology of the floral volatile compounds of crabapple is rarely reported. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ce2e8d78e694cf8a4f71aaae125b905
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. S. Lyzhin, I. V. Luk’yanchuk
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 182, Iss 2, Pp 72-80 (2021)
Background. An important consumer trait of strawberry fruits is their aroma. Methyl anthranilate makes a considerable contribution to the fruit flavor. The methyl anthranilate content in strawberry fruits is controlled by the FanAAMT (аnthranilic ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b271c1777684798b4858193877bc935
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 15, Iss 5, p 1434 (2023)
Methyl anthranilate (MA) is a naturally derived compound commonly used in cosmetic products, such as skin care products, fine perfumes, etc. The goal of this research was to develop a UV-protective sunscreen gel using methyl-anthranilate-loaded silve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30ec486771674483807d31acec7413bf
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
Abstract Background Anthranilate is a platform chemical used by the industry in the synthesis of a broad range of high-value products, such as dyes, perfumes and pharmaceutical compounds. Currently anthranilate is produced via chemical synthesis from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5e10a66a0f740edb34baecfe44f10a3