Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"methyl N-methyl anthranilate"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 8 (2023)
The rapid analysis and characterization of compounds using mass spectrometry (MS) may overlook trace compounds. Although targeted analysis methods can significantly improve detection sensitivity, it is hard to discover novel scaffold compounds in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d33ff0fee562450d914b399eced8d095
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Júlio César Rodrigues Lopes Silva, Manuela Sulzbach, Gabriel Fernandes Pauletti, Magnólia Aparecida Silva da Silva, Sergio Francisco Schwarz, M. P. Gonzatto, Wendel Paulo Silvestre, Gerson Nestor Böettcher, Marcia Mayo Ortiz Marques
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-04-28T19:40:20Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2021-01-01 This study aimed to characterize the chemical composition of the leaf essential oil (EO) of mandarin and tangor trees obtained by steam disti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::679e9050d7afb5df14c450f4cbe2f0c8
Autor:
Roos, Vitor Corteline
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES Plants and their metabolites have been used in folk medicine for years to treat various diseases. Plant essential oils are volatile, lipophilic, and aromatic substances, presenti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1de8e9c74c4109cb8768c4d251bd4270
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/21907
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/21907
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li T; Institute of Interdisciplinary Integrative Medicine Research, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, 1200 Cailun Road, Shanghai 201203, China.; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China., Chen K; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China., Wang X; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China., Wang Y; Institute for Control of Chinese Traditional Medicine and Ethnic Medicine, National Institutes for Food and Drug Control, No. 31 Huatuo Road, Daxing District, Beijing 102629, China., Su Y; Institute of Interdisciplinary Integrative Medicine Research, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, 1200 Cailun Road, Shanghai 201203, China., Guo Y; State Key Laboratory of Organometallic Chemistry, Shanghai Institute of Organic Chemistry, Chinese Academy of Sciences, Shanghai 200032, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 19; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 19.