Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"metallic taste"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Research in Dental and Maxillofacial Sciences, Vol 3, Iss 2, Pp 14-23 (2018)
Background and Aim: Halitosis, candidiasis, and metallic taste are some of the oral complications in chronic renal failure patients undergoing dialysis. The aim was to evaluate the prevalence of oral manifestations and the related factors in hemodial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76b21d912dfe42d4a4efcfc10c5d14c7
We know that at an orthopedic dental appointment, people using metal dentures show intolerance to structural materials, galvanoses, toxic stomatitis and delayed contact allergic reactions in the form of inflammatory phenomena in the areas where the m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7dcca9c6c4172fda815dcbd9bbd24a64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asim Mustafa Khan, Veena Sathya Narayanan, Jaishankar Homberhalli Puttabuddi, Rachita Chengappa, Vijaya Kumara Ambaldhage, Purnachandrarao Naik, Syed Ahmed Raheel
Publikováno v:
Journal of Clinical and Diagnostic Research, Vol 10, Iss 5, Pp ZC101-ZC105 (2016)
Introduction: Smoking in long term is not only responsible for cancerous changes but is also one of the reasons of altered taste sensation in smokers. These taste changes are hypothesized to be due to reduction in density of fungiform papillae on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8f93f7f98af4a15a49a88f177bf1963
Autor:
Glenn S. Gerhard
Publikováno v:
Current Nutrition Reports. 9:290-295
The sense of taste has evolved to enable the identification of appropriate substances to consume, to acquire nutrients, and to avoid consuming potential toxins. Five basic taste classes have been recognized, although there may be others, including me
Publikováno v:
International Journal of Affective Engineering. 19:167-176
Publikováno v:
Guitar Player. Jan2013, Vol. 47 Issue 1, p28-28. 1/6p.
Publikováno v:
Health and Technology. 10:39-50
The exposure of MRI staff to SMFs and RF fields in the MRI units happen as a result of their induced movement in the MRI room during patients’ examination. Exposure to SMFs among health care workers has been associated with vertigo, nausea, increas