Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"membrane methods"'
Publikováno v:
Вестник Северо-Кавказского федерального университета, Vol 0, Iss 2, Pp 27-32 (2022)
The methods of milk protein fractionation are analised: chromatography (ion exchange, affinity and hydrophobic chromatography), membrane methods and combined methods. The new prospective methods have been discribed, such as aqueous two-phase separati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a2d11140a643c98dc69a5effbbed93
Autor:
Denis Kalmykov, Tatyana Anokhina, Ilya Borisov, Hoang Thanh Long, Trong Dan Nguyen, Alexey Volkov
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 2, p 163 (2023)
Desalination and treatment of wastewater has become critical for Asia regions with water scarcity. In this work, the concept of thin-film distillation equipped with a porous condenser (FDPC) was considered for its implementation in a tropical climate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fd2749b063d4f1ea34b5f82e2d9b7f0
Autor:
Krasnova T.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 1, Pp 15-30 (2018)
The author considered the contemporary state of the issue of water treatment in food and beverages production. The article presents regulated water quality parameters for drinking and bottled water, for dairy industry, beer and soft drinks production
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d58809dd88a4b2cb97378ce2b28d5fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 36, Iss 1, Pp 92-96 (2015)
Membrane methods are widespread in the processing of liquid food media. Development and implementation of new membrane equipment involves the reasonable choice of its parameters, including the sizes of several structural elements. Mathematical modeli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/587e082df4c34347a14ad4d37bd00749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marijana Carić, Ljerka Gregurek
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 53, Iss 4, Pp 293-307 (2003)
In this study the retrospective of the concentrating and drying technology in dairy industry has been reviewed. Concentrating and drying have first been mentioned in the description of Marco Polo’s wanderings in 13th century. However, development o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78975a26591b40968fa2d6984ffaa4cf
Autor:
T. A. Krasnova
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 1, Pp 15-30 (2018)
The author considered the contemporary state of the issue of water treatment in food and beverages production. The article presents regulated water quality parameters for drinking and bottled water, for dairy industry, beer and soft drinks production
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Лазарев Владимир Александрович, доцент кафедры пищевой инженерии, кандидат технических наук, Уральский государственный экономический
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::92ed373d1a07e401fe4fad7518fcad5c
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31190
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/31190