Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"membrane–peptide interactions"'
Autor:
Estefanía Fandiño-Devia, Gloria A. Santa-González, Maria C. Klaiss-Luna, Ibeth Guevara-Lora, Verónica Tamayo, Marcela Manrique-Moreno
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 7, p 671 (2023)
Peptides have become attractive potential agents due to their affinity to cancer cells. In this work, the biological activity of the peptide ΔM4 against melanoma cancer cell line A375, epidermoid carcinoma cell line A431, and non-tumoral HaCaT cells
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e2864ab476a4471842212eb339b260f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Membranes, Vol 11, Iss 1, p 23 (2020)
Spent brewer’s yeast (Saccharomyces sp.), the second most generated by-product from the brewing industry, contains bioactive and nutritional compounds with high added value such as proteins (40–50%), polysaccharides, fibers and vitamins. Molecule
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/039c593122874f28b8cd4bdc267d4ceb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 18; Pages: 10558
LTX-315 is a clinical-stage, anticancer peptide therapeutic that disrupts cancer cell membranes. Existing mechanistic knowledge about LTX-315 has been obtained from cell-based biological assays, and there is an outstanding need to directly characteri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Membranes
Membranes, Vol 11, Iss 23, p 23 (2021)
Membranes, Vol 11, Iss 23, p 23 (2021)
Spent brewer’s yeast (Saccharomyces sp.), the second most generated by-product from the brewing industry, contains bioactive and nutritional compounds with high added value such as proteins (40–50%), polysaccharides, fibers and vitamins. Molecule
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.