Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"melting salts"'
Autor:
Andressa Fusieger, Raiane Rodrigues da Silva, Valéria Quintana Cavicchioli, Rafaela da Silva Rodrigues, Jaqueline Aparecida Honorato, Sidney Rodrigues de Jesus Silva, Mariana Lage Pena, Cinzia Caggia, Luís Augusto Nero, Antonio Fernandes de Carvalho
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 20, p 3217 (2022)
Processed cheese is a dairy product with multiple end-use applications, where emulsifying salts play a fundamental role in physicochemical changes during production. Moreover, some of these salts may be a strategy to control spoilage and pathogenic m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4332f003d9b04094b6bafcba79ca9fac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dean, Pamela Mary
Ionic liquid forming compounds often display low melting points (a lack of crystallisation at ambient temperature and pressure) due to decreased lattice energies in the crystalline state. The degree of anion-cation contact with respect to the type, s
Externí odkaz:
http://arrow.monash.edu.au/hdl/1959.1/75056
Autor:
Çürük, Mine
ÖZDOKTORA TEZKA AR BENZER PEYN RLER N BAZI ÖZELL KLER ÜZER NEER TME TUZU KULLANIMININ VE OLGUNLA MA SÜRES N NETK LERMine ÇÜRÜKÇUKUROVA ÜN VERS TESFEN B L MLER ENST TÜSÜGIDA MÜHEND SL ANAB L M DALIDan man: Prof. Dr. Mehmet GÜVENY l: 2006
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::51a60f5e741005d1c198d1c76cfc2c13
https://hdl.handle.net/20.500.12605/32676
https://hdl.handle.net/20.500.12605/32676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.